2020-05-29 171 浏览
同朋友2个人食左4样野每样都好好食呢Salty egg yolk 薯角,好多蛋黄呀,新鲜整,热辣辣食劲正,份量好大,同朋友两个食哂好辛苦西班牙海鲜饭,似炒饭底多,有意虾(食得出唔新鲜),鱼,虾,尤鱼仔,蚬,一食就知雪藏海鲜,不过咪道几好,应该系香草味,鱼就太salty,极体都几好食嘅,但下次我会选择意粉两个人食完以上,系劲饱,但坚持要食甜品所以选择pineapple sorbet ,因为食落无咁heavy,另外无咩选择,所以食心太软。心太软中间系雪糕,浓度几岩岩好,唔会好漏最正系sorbet,食得出用新鲜pineapple整,仲原个菠萝上,好得意,sorbet系有果肉的,完全唔够喉,大份啲就好啦。餐厅好快满座,9点都仲好多人,唔限时,推介!
同朋友2个人食左4样野
每样都好好食呢

两个人食完以上,系劲饱,但坚持要食甜品

心太软中间系雪糕,浓度几岩岩好,唔会好漏

餐厅好快满座,9点都仲好多人,唔限时,推介!
心太软
西班牙海鲜饭