餐厅: 啖啖燕窩 (駿運工業大廈)
资讯:

呢間甜品舖之前都食過啦😝味道真係無得頂👍🏻佢d產品都係比較健康,又低糖低鹽,包裝又好簡單但顔值高😍分量又好多。重點係佢地的產品係每日新鮮製造‼️令顧客可以食到最新鮮的產品。價錢又好合理,員工又好nice, 顧客可以堂食又可以外賣,真係見到舖頭的生意一單接一單,可以見到鋪頭的產品好真材實料,超級推薦🤭🌟冰川雪梨雪耳+紅棗紀子燉桃膠雪燕 $188呢排天氣都好乾燥,最適合飲番碗滋潤嘅糖水😋依桶糖水分量好多,可以同屋企人一齊分享👨‍👩‍👧‍👦入面的好足料,有QQ彈的桃膠,有成個雪梨🍐又有滋陰補肺的雪耳,食落去一d都吾甜,又滋潤又吾會太甜,簡直係女仔的恩物👱🏻‍♀️🌟麻辣鷄翼尖 $48個醬汁好濃郁,d鷄翼尖索曬d醬汁🐥辣辣地又勁香口,超惹味🌶️當宵夜真係一流,可以一邊煲劇一邊食,唸起都覺得好爽🌟淡雪士多啤梨牛奶胖胖杯 $118呢個胖胖杯下面係用左奶凍去做底🍮中間係士多啤梨雪燕,最上面用左士多啤梨去裝飾🍓成個包裝的顔值勁高,超靚,好適合打卡📸下層的奶凍勁滑而且奶味勁濃郁,QQ彈彈,入口即溶的感覺😋中間的士多啤梨雪燕的雪燕分量好多,用左新鮮的係士多啤梨去榨汁再撈咪雪燕🍓令個士多啤梨雪燕變得好Fresh,好

🌟冰川雪梨雪耳+紅棗紀子燉桃膠雪燕 $188

🌟麻辣鷄翼尖 $48

🌟淡雪士多啤梨牛奶胖胖杯 $118
呢個胖胖杯下面係用左奶凍去做底🍮中間係士多啤梨雪燕,最上面用左士多啤梨去裝飾🍓成個包裝的顔值勁高,超靚,好適合打卡📸下層的奶凍勁滑而且奶味勁濃郁,QQ彈彈,入口即溶的感覺😋中間的士多啤梨雪燕的雪燕分量好多,用左新鮮的係士多啤梨去榨汁再撈咪雪燕🍓令個士多啤梨雪燕變得好Fresh,好新鮮,重點係個甜品係吾會太甜,又係每日新鮮製造,真係好真心推薦👍🏻

🌟3.6牛乳桃膠飲 $48
牛乳味勁濃厚,入面又有勁多的桃膠,個甜度係來自牛奶🥛食得出無再額外加糖,完全係女人的恩物👱🏻‍♀️