餐厅: 永年士多 (兆安廣場)
资讯:

2020-04-16 674 浏览
同老公食車仔麵次次都會食呢間!因為佢每個餸都好好食!尤其係韭菜豬紅!記得第一次食佢地出品嘅韭菜豬紅係食到哇哇聲,未試過豬紅係咁好食!甜甜地咬落去係juicy架!大家食過豬紅係Juicy未?我同老公都話呢間嘅豬紅係全香港最好食!蘿蔔基本上都無得輸,完全無根,入味得泥係甜架!今次試埋佢地個生菜魚肉,本來以為係好似照片裡面嘅魚肉咁不規則形狀,但出泥係魚肉球,食落彈牙,不過不失!我老公今次叫埋菠蘿冰,本人唔太好菠蘿 但呢個菠蘿冰好正,淡淡菠蘿肉,食住碗辣辣地嘅車仔麵一流呀!價錢又唔算貴,會繼續去!

我同老公都話呢間嘅豬紅係全香港最好食!

價錢又唔算貴,會繼續去!
豬紅蘿蔔芝士丸車仔麵
淨韭菜豬紅