今次嚟到土瓜灣搵食,就想同大家分享呢間漫花燈火OMG,餐廳裝修非常用心,每一個角落都係打卡點,而且食物都非常之精緻,好啱成班女仔一齊打卡!✐. 好味程度: 🌟🌟🌟🌟🌟✐. 回訪指數 : 🌟🌟🌟🌟🌟✐. 推介指數: 🌟🌟🌟🌟🌟今次我同朋友就叫咗用香檳杯裝住嘅瑰麗香水瓶,特別打卡able,味道係酸酸甜甜嘅果味Soda!羅浮圓宇宙都好靚呀,球狀慕絲味道層次好豐富,有啲酸酸嘅檸檬味,仲有啲蜜糖、乳酪甜味,仲有個海綿蛋糕都好鬆軟,仲有啲忌廉柚子醬同柚子味啫喱粒粒,好開胃唔會膩!仲有叫左個士多啤梨綠茶,有小小士多啤梨甜味同本身嘅綠茶香。FIKA都係另一款打卡甜品,豆腐慕絲好sofe !加左杏仁蛋白脆餅有啲脆脆嘅餅碎同埋自家製牛奶麻糬煙煙Unun!超有口感!

✐. 好味程度: 🌟🌟🌟🌟🌟
✐. 回訪指數 : 🌟🌟🌟🌟🌟
✐. 推介指數: 🌟🌟🌟🌟🌟
仲有叫左個士多啤梨綠茶,有小小士多啤梨甜味同本身嘅綠茶香。