2023-07-17
想食日式放題一定會諗起大喜屋先,如果個排岩岩出糧或者想食好d,就一定去尖沙咀間殿😎6點已經好多人陸續入緊場,哩個場好大樓底又高,所以就算真係好多人都唔覺得迫狹。仲有自助區夠寬敞,唔洗迫下迫下咁,沙律小食,冷盤,熱盤,中式湯都有,通常最受歡迎就係凍盤好似凍蝦,青口咁。仲有一大重點係野飲除左普通野飲,仲有冷熱清酒同埋紅白酒😍佩服哩度個客量咁大,d刺身仍然堅持有擺盤,刺身件件都肥美厚切,仲有必叫殿先有既拖羅!! 中意食蟹既仲可以點埋帝王蟹,都係殿先有! 淨係個刺身盤都值回票價。壽司賣相靚用料亦較為高價,特別中意👉🏻🍣三文魚籽海膽魚蓉小卷🍣吞拿魚蓉卷入口鮮味超多魚蓉😋 🍣鵝肝帶子雖然鵝肝細件d但係都有個香味係度。帆立貝壽司,三文魚腩壽司,火炙魚背全部都好好味😋記得去手卷station拎手卷,即叫即卷但流量快唔洗等好耐,今日既係海膽手卷同蟹肉手卷❣勁推介又係殿先有既和牛薄燒,大塊薄牛肉牛味油香,蒜片加添香氣,口感軟嫩。仲有每次食大喜屋都會叫既西京燒,雞翼同埋羊架❣燒蠔加上炸蒜,好惹味但仍然食到蠔味同埋都幾juicy❣明明好飽都要叫埋少少炸物同甜品! 芝士年糕勁邪惡😈芝麻雞翼又係喜屋名物點可以唔食
仲有一大重點係野飲除左普通野飲,仲有冷熱清酒同埋紅白酒😍
壽司賣相靚用料亦較為高價,特別中意👉🏻
🍣三文魚籽海膽魚蓉小卷
🍣吞拿魚蓉卷
入口鮮味超多魚蓉😋
🍣鵝肝帶子
雖然鵝肝細件d但係都有個香味係度。
帆立貝壽司,三文魚腩壽司,火炙魚背全部都好好味😋
燒蠔加上炸蒜,好惹味但仍然食到蠔味同埋都幾juicy❣
明明好飽都要叫埋少少炸物同甜品! 芝士年糕勁邪惡😈芝麻雞翼又係喜屋名物點可以唔食!! 最後食埋haagendaz同其他甜品,細細杯每樣試d,大滿足❣