2010-07-27 3 浏览
好耐之前食過一次佢既牛肉餅,嗰陣openrice都未流行,如果唔係我一定會用驚為天人唻做topic......數年後既今日,再有機會去食,少咗人係門口排隊,可能街頭開咗一間類似既鋪頭都有影響,另外响打鼓嶺道都開咗間都應該疏導咗一部份人,另外當然有可能係因為食物差咗亦有可能.等咗一陣,安排我地同5/6位男仕坐埋一齊,當然叫咗牛肉餅,咖哩牛腩,蔥油餅,咖哩角,麻油雞.咖哩牛腩: 咖哩勉強可以保持水準,牛腩甚小 -> 不值蒽油餅:正如蔡生所講,蒽唔夠多呀.麻油雞:中規中矩咖哩角:返而ok喎,可以一試最後->牛肉餅:失望,汁,係仲有,肉,還是一般的沒味,最大問題係個皮,大家唔知覺唔覺佢啲皮好粉,食落好似好多粉係個口度,呢樣係我上一次一定沒既.食落感覺好唔舒服.最後,對面嗰啲男仕當中有一個由頭都尾都係度講粗口,講真,粗口我都講,但我唔會人地一家人有細路响度都係咁講,咁就真係唔係咁好.

咖哩牛腩: 咖哩勉強可以保持水準,牛腩甚小 -> 不值
蒽油餅:正如蔡生所講,蒽唔夠多呀.
麻油雞:中規中矩
咖哩角:返而ok喎,可以一試