2020-03-13
曾經我都覺得這間小店,又經濟又實惠,味道都可以! 但經過今日嘅午餐! 令我以後都不會再幫襯! 😖我叫咗韓式辣炒豬肉飯......(因為之前食過,覺得幾好食)..所以今次再叫! 😩⋯⋯點知出事! 由於太肚餓,我立即食哂配菜先,再食辣豬肉! 食第一啖.....已經知道中伏☹️⋯⋯點解冇辣味😨??? 得酸味⋯⋯我以為自己問題! 再試! 真係想鬧人! 成碟野酸😖到食唔到! 重要豬肉片得四片, size 細過我手指公! 都算啦! 唸住求其食飽就算! 但無奈地, 酸菜加白飯, 頂! 真係好Q難食! 最終前前後後, 我只食三啖,就埋單走人!我重專登問個侍應.....頭先個碟真係韓式辣炒豬肉飯?? 佢答我(係)😱! 我只係同佢講酸到食唔到! 成碟冇用過咁! 張單重打錯係牛肉飯😔