2021-08-03 38 浏览
慶祝拎到消費炸劵自然要使吓錢, 雖而今餐冇得用!😂😂同朋友三人去打邊爐, 再嚟尖沙咀醉胡盧! 湯底 - 金湯鴿翅花膠鍋 - 好足料,原隻乳鴿加大量花膠(貴價貨)、南瓜和魚翅。湯好鮮甜,花膠大大隻,數量極多, BB乳鴿好嫩滑。 淨係飲過湯同埋食花膠、南瓜都已經飽咗一半。 啲花膠好大嚿,數量好多,食得出比平時任食嘅質素好10,000倍。三個人點左兩碟牛,一碟豬,兩款丸類 加粉絲。安格斯肥牛 - 脂肪含量適中,用個湯60秒擺入口,牛味濃郁,質素高!牛柳粒 - 細細粒一夠,脂肪比例偏瘦,但食落口就覺得啱啱好,唔會太油膩。 仲有重重嘅牛味添!黑毛豬 - 比起牛失色小小, 但味道還可! 黑松露芝心手打牛丸 - 平時好怕食黑松露,覺得浸味好怪,但呢個牛丸牛肉味掩蓋到少少黑松露嘅味道,黑松露味道唔算濃烈, 正!芝心墨魚丸 - 推介必吃, 墨魚丸肉質彈牙,中間配上爆漿嘅芝士,味道十分之夾! 必食!餐廳走高級火鍋路線,但價錢收費合理,服務態度一流!
慶祝拎到消費炸劵自然要使吓錢, 雖而今餐冇得用!😂😂
同朋友三人去打邊爐, 再嚟尖沙咀醉胡盧!

三個人點左兩碟牛,一碟豬,兩款丸類 加粉絲。

黑毛豬 - 比起牛失色小小, 但味道還可!

餐廳走高級火鍋路線,但價錢收費合理,服務態度一流!