2012-04-07 23 浏览
這裡的LUNCH是去到5點的(好似係)所以2點幾都好放心咁上黎食。有COUPON送了蒜蓉包兩件,同厚身的多士相似,但係四面都塗上了牛油+蒜蓉醬,真係好食而LUNCH試過幾次,最好都係咖哩,$38,青/黃/紅咖哩,配豬/牛/雞,跟飯我自己最鍾意係青咖哩,很香的香草味道(九層塔?)還有椰汁的味道食食下又有d辣味滲出黎咁黃咖哩的話裡面會有薯仔,都係椰汁(椰奶?)味比較重但係同平時咖哩魚蛋果個味唔同紅咖哩最辣,唔知是咪因為落左辣椒去煮之故。為左中和辣味,咖哩入面會有新鮮菠蘿粒,GOOD!餐飲的話就一般般啦,冇咩特別如果星期六日同平時一樣,食完有甜品送就好喇~上次試過黑糯米,不會太甜,幾好食
這裡的LUNCH是去到5點的(好似係)
所以2點幾都好放心咁上黎食。

有COUPON送了蒜蓉包兩件,
同厚身的多士相似,
但係四面都塗上了牛油+蒜蓉醬,
真係好食

而LUNCH試過幾次,最好都係咖哩,
$38,青/黃/紅咖哩,配豬/牛/雞,跟飯

我自己最鍾意係青咖哩,
很香的香草味道(九層塔?)
還有椰汁的味道
食食下又有d辣味滲出黎咁

黃咖哩的話裡面會有薯仔,
都係椰汁(椰奶?)味比較重
但係同平時咖哩魚蛋果個味唔同

紅咖哩最辣,
唔知是咪因為落左辣椒去煮之故。
為左中和辣味,咖哩入面會有新鮮菠蘿粒,GOOD!

餐飲的話就一般般啦,冇咩特別

如果星期六日同平時一樣,
食完有甜品送就好喇~
上次試過黑糯米,
不會太甜,幾好食

题外话/补充资料: 腐皮是比SERVICE的 特別是一個紮長馬尾的姐姐 態度很差 有第二枱問佢攞餐牌 佢很不耐煩咁叫:邊個呀?係咪食飯果個呀? 捧餐飲比我地時又係 直頭將幾包糖好晦氣咁“劈”落黎 OK,我唔EXPECT你好好SERVICE, 但係咁扔落黎果下真係男女男 大佬,好歹我地都係客人黎 短頭髮的收銀姐姐都係 見到我老豆冇比貼士 佢即刻黑面 “多謝//拜拜”都冇聲 唉,老老實實 呢度的LOCATION已經很偏僻 摸得上黎食飯的都係想試下係咪真係好食 但係正如劉華話齋 今時今日咁既服務態度,真是十分唔掂 好不容易搵到黎食飯的客人,都比WAITER咁既態度趕走啦 睇在野食份上,姑且比個哈哈笑,唉
2012-04-07