2021-12-01 48 浏览
入到黎餐廳,張張枱枱櫈櫈都唔一樣同埋好精緻😍吸晴吸晴!Feel到個老闆好用心去打理❣️上網見到呢到既野食都好fusion,擺盤又幾靚,所以同👭🏻黎chill下💓叫左幾款特別野試下,就係唔知咩黎想一探究竟🧐是拉差牛油果沙律🥗:個沙律用左泰國既是拉差甜辣醬,食落甜甜辣辣,幾過癮!而個牛油果係用左麵包糠輕輕炸過,食落幾酥脆,口感幾特別,幾surprise!入面加左好幾款水果,有火龍果、berries,咁樣又令到成件事好fresh!鴨肉醬鴨肝慕絲脆片:用脆片包住個鴨肝,配埋鴨肉醬令到鴨肝氣味好濃厚,而面頭配左berries同埋西柚,所以食落一d都唔覺得膩🤤烤焗骨髓伴麵包片:咁大個女完全未試過食烤焗骨髓,牛骨髓既油脂都幾多,炸完之後幾香脆,配埋酥脆既麵包唔錯😍不過因為油脂比較多,所以有點油膩!雙色蟹粉米仔粉:食落蟹粉都幾足,所以蟹味都幾濃!配埋細細粒既米仔粉,食落幾得意!同埋唔似平時用白汁咁濟👍