2020-09-03
❣️Hello 大家好🙆🏻♀️👀🔱今次要介紹嘅食物就係位於牛頭角!📜”森戶 (牛頭角)📌 地址: 牛頭角牛頭角道305-325A號官塘立成大廈地下E號舖1️⃣Omakase森 $6802️⃣特上北海丼 $198📝評價💬📢 刺身🤩今日池魚王,拖羅,蠔,蝦😍😍各款刺身都很新鮮,仲有款款厚切。池魚王魚味十足,有少少檸檬帶起鮮味😝拖羅十分肥美,好似呑左舊肥豬肉落肚,唯一不足係有一細條筋🙈Omakase廚師發板,食最新鮮最時令最有心機嘅食材,放落口每一啖都好正,食完都係到回味。💓💓海膽壽司🤤🤤🍣海膽分量十足 足足有五至六塊 而且味道10分新鮮 唔會有平時嗰啲明礬味 印象特別深刻🤤赤貝壽司🤩🤩🍣口感爽彈,亦都有少少海水味 感覺食材非常優質 師傅處理到刀功亦10分好👍🏻👍🏻👍🏻丼飯有好多款魚😍包括拖羅,油甘魚,三文魚帶子,牡丹蝦,海膽,三文魚子🤤每一款魚都係厚切鮮甜❤️❤️❤️真係冇得輸🎉環境好乾淨😇大多數位置都係bar枱 望到師傅整食料😝真係一間正宗日本餐廳🙈 枱及餐具都係藍色為主☺️好靚 員工有禮主動介紹食材👍🏻👍🏻而家外賣仲有優惠 大家可以試下喔🤩🤩歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩🏆KS評分🎈 (5個最高)🏵
🔱今次要介紹嘅食物就係位於牛頭角!
📜”森戶 (牛頭角)
1️⃣Omakase森 $680
2️⃣特上北海丼 $198
📝評價💬📢
刺身🤩
今日池魚王,拖羅,蠔,蝦😍😍
拖羅十分肥美,好似呑左舊肥豬肉落肚,唯一不足係有一細條筋🙈
海膽壽司🤤🤤🍣
赤貝壽司🤩🤩🍣
每一款魚都係厚切鮮甜❤️❤️❤️真係冇得輸🎉
而家外賣仲有優惠 大家可以試下喔🤩🤩
歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩
🏆KS評分🎈 (5個最高)
🏵環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🏵味道:👅👅👅👅