2008-11-20 4 浏览
16/11/08今次係我第3次黎喇, 約左2個好姐妹sharen同wendy 3人一齊去松屋食飯兼聚聚, 訂左7:30pm已經好多人又好鬼肚餓, 入到去真係安排左個靚卡位俾我地, 一坐低打算即落order, 根本英俊(生)好識做二話不說即刻整個刺身拼盤黎(正)三文魚 : 厚厚的三文魚好肥美呵.甘蝦 : 新鮮又夠鮮甜.鮑片 : 鮮甜又有口感.馬刀貝 : 好爽口, 有d似象拔蚌.之後再整個招牌焗三文魚 : 超滑又唔惺, 再黎個炸三文魚皮 : 魚皮好脆又薄又唔油.心水推介(每次都食): 天婦羅炸蝦 : 食到停唔到口, 蝦爽又夠熱.燒羊架 : 唔太(酥), 燒得又香.炸蠔 : 夠熱又脆, 唔太多粉.燒粟米 : 又甜又香(燒燶d仲正).燒牛舌 : 叫左兩次但都漏了單, 之前食過真係好正架.三文魚 : 唔駛多講(正正正).雪糕 : 紅豆&黑芝麻都好食, 最正係菠蘿係出面食唔到, 裡面真係有一粒粒果肉係度.之前話燒幾隻芝士焗扇貝俾我無左影, 根本英俊(生)知道即刻
(正)

三文魚 : 厚厚的三文魚好肥美呵
甘蝦 : 新鮮又夠鮮甜.
鮑片 : 鮮甜又有口感.
馬刀貝 : 好爽口, 有d似象拔蚌.

心水推介(每次都食):
天婦羅炸蝦 : 食到停唔到口, 蝦爽又夠熱.
燒羊架 : 唔太(酥), 燒得又香.
炸蠔 : 夠熱又脆, 唔太多粉.
燒粟米 : 又甜又香(燒燶d仲正).
燒牛舌 : 叫左兩次但都漏了單, 之前食過真係好正架.
三文魚 : 唔駛多講(正正正)

之前話燒幾隻芝士焗扇貝俾我無左影, 根本英俊(生)知道即刻搵人送上(真有效率)

* 不過吞拿魚刺身就多筋左口感嘛嘛, 同燒蕃薯可能太厚中心位未太熟, 有待改善.

總括: 食物質素唔錯, 員工勤收碟而且亦有禮貌, 由其根本英俊(生)說話盞鬼又攪笑, 果晚帶左唔少歡樂俾我o地

學華仔話: 今時今日咁o既服務態度(呢d先得架嘛), 期待第4次再黎會有更多驚喜