2021-05-14
之前都去過dinner 最記得有一年Halloween食過佢哋嘅主題晚餐🎃賣相精美又好味 最近見佢哋推出咗新menu 忍唔住要即刻去試吓💕◾辣味蟹肉撻最近好鐘意有蟹肉嘅菜式 覺得清新得嚟又啖啖肉💕呢個前菜辣味唔會太over 反而蟹肉嘅鮮味同菇菌嘅香味好突出◽龍舌蘭青檸野雞槌雞槌焗得好香 表皮仲脆脆哋🤤加埋青檸味酸酸哋 好惹味 仲有成6隻咁多 夠晒滿足◾虎蝦明太子醎蛋黃忌廉意粉我本身最怕意粉煮太稔 好彩呢個有咬口 雖然虎蝦唔係太大隻不過好新鮮🦐最出色係個醬汁調配得好好 味道適中又唔會太稠🍝◽香脆酥皮雪糕卷我最期待嘅甜品出場啦😍呢排天氣太熱令我無時無刻都好想食雪糕 呢個雪糕卷用咗三種唔同口味嘅雪糕 分別有雲呢拿/朱古力同士多啤梨🍓酥皮都好有牛油香味 超正啊對呢個新menu好滿意 大家都快d去試下🙂每次我都去灣仔分店 一大排大玻璃窗 空間感十足 而且座位好寬敞 朋友聚會傾計啱晒啊👭🏻
◾辣味蟹肉撻
◽龍舌蘭青檸野雞槌