2009-09-12
11/9/2009第一次黎Shake'em Buns, 之前試過Txxx’o 覺得普普通通..星期5下午閒日唔算多人, 大部份係上班人士Shake'em Buns係快餐形式自己去order後等, 果到有高枱同卡位冇晒卡位所以坐高枱...唔係咁舒服!!等左一陣有得食啦, 我叫左Hawaiian surfer girl, fd叫Guitar shop spec個包好大唔知點食好, 最後要切開一半先拎到不過d料係感跌Hawaiian surfer girl : 包 : 好鬆軟, 食左成個鐘個包凍左d但都好味肉 : 肉煎得好香又厚, 本身唔係咁鐘意食肉ge都覺得塊肉超好味,成個包ge特點係塊肉整得勁香!!其他料 : 有煙肉.蕃茄.波羅.菜.芝士!!有塊新鮮波羅味道幾得意, 不過可能肉味重食唔到有芝士味Guitar shop spec :係fd叫嫁!!不過講下我所見所嗅個包都好香, Guitar shop spec塊肉厚過嫁,有點後悔Fd話佢食到有芝士味, 不過我食Hawaiian就唔係好食到有芝士味Fd都話塊肉好好味!!兩個女仔食左$130,不過我係其大食...食完都重食得落野, 一般女士一個
星期5下午閒日唔算多人, 大部份係上班人士
Hawaiian surfer girl :
包 : 好鬆軟, 食左成個鐘個包凍左d但都好味
Guitar shop spec :
係fd叫嫁!!不過講下我所見所嗅
Fd都話塊肉好好味!!
兩個女仔食左$130,不過我係其大食...食完都重食得落野, 一般女士一個包剛剛好, 男士可能會唔夠!!
食完好滿足感走! Waiter同廚師都好nice
意見 : 如果有中文餐牌就好!! 芝士唔夠味但因為塊肉太好味所以加返分^3^
Shake'em Buns係我食過漢堡包店中最好味, 價錢貴些但唔係成日食值得一試!!會再黎, 下次食Chilli Burger!!正正子XD