2019-10-06
今晚星期四約了2個朋友 食飯 聽講銅鑼灣新開了一間在四川有名氣的麻辣火鍋店 於是我地就選擇了這間正宗麻辣火鍋店。因為大家都食得辣 。哈哈一入到店鋪 店員就好有禮貌 笑容滿面咁 招待我地,服務一流。我地一坐低 ,就點左一個比較熱門既 鴛鴦鍋 就係卜卜花甲 鍋+紅油麻辣鍋。另外點左海鮮拼盤,手工丸四寶,美國安格司牛頸脊 ,紫薯粉,同娃娃菜。呢個就係個湯底 果然冇叫錯 個卜卜花甲鍋真係正到 吾係講笑 一撈起好多花甲 有圖有真相 D肉好甜 一D都吾苦 好新鮮 另外個麻辣鍋真係辣得好過癮 。海鮮拼盤花甲吾洗多講了 好正 ,蝦肉好甜好大隻 龍脷柳好滑 帝王蟹柳鮮甜。手工丸四寶呢個真係好好食 好爽口彈牙瀨尿蝦牛肉丸最好食。美國安格司牛頸脊紫薯寬粉第一次食紫薯粉 以為似出面果隻白色寬粉咁 原來吾一樣 佢呢隻較易熟易淋 所以要好快撈起食 3min.完全值得一試!新鮮食材 味道好 服務好,環境乾淨 舒適。
海鮮拼盤
手工丸四寶
呢個真係好好食 好爽口彈牙瀨尿蝦牛肉丸最好食。
美國安格司牛頸脊
紫薯寬粉
完全值得一試!新鮮食材 味道好 服務好,環境乾淨 舒適。