呢间西班牙餐厅之前已经同朋友食过觉得好好食🤤今次同朋友聚会再去食,店长好热情介绍有个新嘅Rojo二人餐超抵食又有八折,折咗都系$535又有几多嘢食可以拣🤍*Tapas 5款*黑毛猪火腿薯仔沙律-蛋黄酱薯仔沙律配上咸香嘅黑毛猪火腿,啱啱平衡到油腻感。黑松露芝士风干火腿Bikini-呢个系我最钟意食嘅西班牙tapas,烘得香脆嘅三文治,入面有芝士风干火腿同黑松露,超级惹味。煮青口-青口用上香槟忌廉汁煮成,忌廉汁配上鲜味嘅青口,如果有包点汁更加好食。西班牙薯仔软腊肉肠蛋饼-切开中间系流心,仲有腊肉肠喺蛋饼度,好有咬口。柠檬汁腌吞拿鱼-配上香脆多士同柠檬汁,清新得嚟又食到吞拿鱼嘅新鲜。*Main*西班牙海鲜饭-上面有齐虎虾、蚬、青口、鱿鱼仲要每样都有四只超足料,饭粒有咬口之余入面有猪腩肉增加油香感。*Dessert*西班牙churros-每一次去西班牙餐厅都会食嘅甜品,外脆内软配上朱古力酱同埋曲奇雪糕,一啖热一啖冻感觉好特别。

*Tapas 5款*
黑毛猪火腿薯仔沙律
-蛋黄酱薯仔沙律配上咸香嘅黑毛猪火腿,啱啱平衡到油腻感。

黑松露芝士风干火腿Bikini

煮青口

西班牙薯仔软腊肉肠蛋饼
-切开中间系流心,仲有腊肉肠喺蛋饼度,好有咬口。

柠檬汁腌吞拿鱼
-配上香脆多士同柠檬汁,清新得嚟又食到吞拿鱼嘅新鲜。

*Main*
西班牙海鲜饭