2020-03-11 60 浏览
今次嚟到食咗個價值$238弘大燒肉放題 我好鐘意呢間鋪頭嘅裝修佢入邊嘅裝修係用好多貨櫃裝飾 再加埋啲Graffiti 同埋啲K Pop歌 成餐飯好似發生係韓國咁呀😂😂😂😂兩小時嘅放題我哋食咗好多款肉 為咗把握好兩小時嘅任食時間 我哋一早已經揀咗啲靚嘅部位食 而侍應都好快捧左啲個set包括既肉上枱👍🏻👍🏻佢哋提供肉既款式都好多而我最鍾意食嘅就係和牛封門柳、和牛下腹腩 仲有美國牛小排同埋無骨牛肋肉 呢幾款肉約喺出邊比較少見到 而佢哋既肉質亦都好嫩滑 燒完出嚟都唔會韌 入口好juicy唔油膩大家記住要食埋佢哋嘅泡菜蛋、牛油粟米同埋芝士燒啊😍😍😍呢幾樣係燒盤側面度燒 都係可以無限添加㗎燒完既肉沾上芝士 我仲叫咗一個人蔘雞湯 啲雞肉滑嘟嘟架🤩🤩🤩雪糕

燒完既肉沾上芝士

我仲叫咗一個人蔘雞湯 啲雞肉滑嘟嘟架🤩🤩🤩