2020-09-04
星星芝士辣炒雞大醬湯價錢💲: $188/ $88好味程度😋: 4.5/5服務🍴: 3.6/5環境🗾: 3.6/5性價比🥢: 4.2/5回頭率😚: 4.4/5(我已經回左頭)-黃色韓國嘢好似真係比較小,難得搵到間地道的就梗係要去試下!其實係比 @hungrypiggies個po燒到😝當日3人行,叫左2樣野食已經飽😂 因為佢地會比都幾多拌菜,有茄子,翠玉瓜,大豆芽,菠菜,泡菜等等🥳個味都幾正宗架!-重頭戲梗係呢個芝士鐵板辣炒雞,一上枱滋滋聲🤓 仲要超大pan!!中間有舊紫菜飯撈埋一齊食,勁正,仲要芝士多到好拉絲架!❤️入面好多料,有啲菜絲,一條條的年糕,仲有好多雞肉,係雞脾肉咁好嫩滑,啖啖肉😚😚 味道就係典型韓國辣醬的味,甜甜辣辣,好惹味😋最緊要係份量一啲都唔姑寒,勁滿足!諗起都好想再食😂-另一個係大醬湯,因為有啲濃味嘢,所以叫返啲清啲既!呢個大醬湯又係勁多料🤩入面有啲八爪魚,蝦,蜆所以個湯好甜🤗,加上韓國大醬,又唔會過鹹,配飯一流!仲有唔同的瓜同豆腐,真係好慷慨😯 當晚飲埋啤酒🍻,爽呀!呢間我已經回過頭幫親啦,因為真係唔易搵到間正宗韓國嘢😬 shuuuu但見人話炸雞唔得,咁記住叫鐵板炒雞啦
芝士辣炒雞
大醬湯
價錢💲: $188/ $88
好味程度😋: 4.5/5
服務🍴: 3.6/5
環境🗾: 3.6/5
性價比🥢: 4.2/5
回頭率😚: 4.4/5(我已經回左頭)
另一個係大醬湯,因為有啲濃味嘢,所以叫返啲清啲既!呢個大醬湯又係勁多料🤩入面有啲八爪魚,蝦,蜆所以個湯好甜🤗,加上韓國大醬,又唔會過鹹,配飯一流!仲有唔同的瓜同豆腐,真係好慷慨😯 當晚飲埋啤酒🍻,爽呀!呢間我已經回過頭幫親啦,因為真係唔易搵到間正宗韓國嘢😬 shuuuu但見人話炸雞唔得,咁記住叫鐵板炒雞啦‼️