2021-11-23
平昌係一間正宗韓燒放題,係由韓國人開架~~用既料全部都係靚料,嗌咩有咩😻真係好抵食🤩🥰韓燒都仲係咁多人鐘意食,我地去到已經坐滿哂人,唔book枱都有機會食唔到吖😆😆佢有幾款放題可以簡,分別有大君、世子同埋國王放題,我同朋友叫左大君放題,每人$218,可以任食2個鐘😻😻邊食燒肉邊傾計😝😝大君放題都好多款式,有牛肉、豬肉、雞肉同海鮮,除左燒物之外,仲有啲熟食小食供選擇🤩,等燒肉煎熟既時間食就最岩😙餐廳提供左泡菜、芽菜等既前菜、醬油,爐邊仲有爐邊蛋🥺🥺熟左之後就可以開動進食~~😚😚飲料區都好多各色各樣既野飲,總有一款岩你飲😻🥂任拎任飲,真係值回票價😊👍🏻我地都叫左3 round,真係樣樣都出齊😋。叫得韓燒放題,琳琅滿目嘅選擇又豈止於此呢?😍朋友一拎起餐牌已經被少見嘅韓燒海鮮放題吸引住,生蠔!帆立貝!任嗌!😽😽唔係太好腥味嘅可以燒完再點燒肉醬汁,等住嘢食、烤板無位😛又可以加伴碟檸檬汁直接嘗鮮☺️。平時打邊爐嘅發脹無味帆立貝可能就食得多😆呢道親手燒嘅帆立貝唔單只夠曬肥美、肉質結實有口感😚😚仲保留到原來嘅海鮮鮮甜,記得唔好錯過。👍🏻👍🏻😛至於燒肉,有好多款可以簡,有醃咗或者冇醃既,最值得推介既係LA
至於燒肉,有好多款可以簡,有醃咗或者冇醃既,最值得推介既係LA牛扒🥺🥺,脂肪比例好平均,而且好薄,好易燒😌😌好快就可以放入口😽餐廳仲有生菜提供,可以包住啲肉一啖擺入口😝😝,好juicy真係😋 🍗
服務方面,服務員全部都好友善,亦會主動換鐵板😙😙上菜速度都十分快☺️,真係加哂分🤩🤩