2018-11-04 58 浏览
一班女人難得放工聚會 當然要食餐好約左係呢間位於戰略中心點-旺角既梨滿園睇裝修見佢無其他韓燒咁有排煙 又7點都唔多客咁 仲以為係伏坐落其實餐廳嘅環境相當唔錯,空間尚算舒適,張枱都夠大放晒所有餸。店員態度都好好,相當有禮貌,上菜速度唔錯,隨傳隨到!首先上嘅配菜已經有驚喜,種類多又好味,泡菜味道幾好,開好胃!熟食方面我哋叫咗鯖魚同年糕,鯖魚好好味好香,年糕就咬落唔會太銀,落嘅汁都幾配搭!又叫咗個海鮮泡菜煎餅!呢個真心好脆好香好好味,高度推薦!薯仔雞煲有粉絲,雞嘅份量亦都足,色香味俱全,都幾飽添!而生牛肉同醬油蟹都有啲驚喜,未至於話好好味,但個感覺幾新鮮!最後韓燒部份,好似五花腩油脂分布相當均勻,燒出嚟勁好味!豬肩肉同牛肉都好香,好有咬口,相當值得一試!令我真心驚喜既係呢度無論前菜 (有6款) 飲料 食物 甚至裝酒既杯都好正宗 飲米酒 同燒酒杯有分開 仲會細心同客人講邊隻用黎飲米酒 邊隻飲燒酒總括而言,一班人一齊嚟食嘅話,呢間韓燒好值得推薦!
一班女人難得放工聚會 當然要食餐好
約左係呢間位於戰略中心點-旺角既梨滿園
睇裝修見佢無其他韓燒咁有排煙 又7點都唔多客咁 仲以為係伏

店員態度都好好,相當有禮貌,上菜速度唔錯,隨傳隨到!
又叫咗個海鮮泡菜煎餅!呢個真心好脆好香好好味,高度推薦!
薯仔雞煲有粉絲,雞嘅份量亦都足,色香味俱全,都幾飽添!

總括而言,一班人一齊嚟食嘅話,呢間韓燒好值得推薦!
2018-10-30