2022-11-22
🔸牛豬肉拼盤有選擇困難嘅朋友可以直接order佢哋嘅拼盤😂 牛肉、豬肉或者牛豬拼盤都有唔同種類任君選擇👍🏻 而且每個拼盤都包咗泡菜湯或大醬湯🍲 除咗燒肉,仲有其他海鮮、鍋物、小食選擇,不過今次得2個人食就無叫咁多啦😂🔸前菜🥗新鮮泡菜、芽菜、紫菜、魚糕、生菜、生蒜粒都係任fill,包住燒肉食無咁熱氣!🔸特級牛肋骨、醬醃板腱肉、肩胛肉🐂牛味濃郁,肉質鮮嫩🥩 醬醃入味又唔會太鹹,如果單點嘅話,都建議大家試下醬醃嘅燒肉👍🏻 呢三款裡面,最推介嘅係特級牛肋骨,厚肉又多汁🥰 🔸五花肉、豬肋骨、豬頸肉🐖豬肉油脂相對比較豐富🥩 呢三款裡面,我最鍾意豬肋骨,肉味同油脂香味好平衡👍🏻🔸大醬湯🍲今次揀咗我最鍾意嘅大醬湯,石鍋滾熱辣🔥 豆味濃郁,湯裡面有好多豆腐同蜆🔸米酒🍶米酒裝咗喺陶瓷鍋,食燒肉配米酒一流👍🏻➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎吃是真愛❤️ @eatistruelove.hk 🌟
🔸前菜🥗
🔸特級牛肋骨、醬醃板腱肉、肩胛肉🐂
🔸五花肉、豬肋骨、豬頸肉🐖
🔸大醬湯🍲
🔸米酒🍶
米酒裝咗喺陶瓷鍋,食燒肉配米酒一流👍🏻
➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎
吃是真愛❤️ @eatistruelove.hk 🌟