OOULI

特别节日都会想食下Fine dine,通常都系西式,估吾到原来韩式fine dine都几有风味。见到呢间餐厅口啤不错,而且环境超靓,就黎叹个韩式fine dine午餐。餐厅系sugar + 23楼,景观好开扬,有数个窗边位,可以望到海景同楼下维园景色👍🏻4道菜午餐$5381. Deul kkae-Jim自家大米经过15小时以上烹煮的粥,加入左韩国当造蔬菜,韩牛,蚬肉,仲有一块脆米薄片。吾会有一粒粒米的感觉,有d似浓汤,好鲜甜的味道。2. Jili Tang烤釜山鲍鱼好鲜味,爽口弹牙。清汤用左鱼高汤,好鲜味,底下仲有白萝卜,清甜冇渣👍🏻3.Jan chi🥩澳洲和牛香浓肉味,配左烧汁同甘笋汁。🐷36小时慢煮济州黑毛猪五花猪五花几嫩,juicy🤤配埋紫苏叶同腌萝卜一齐食几特别。4Jinsu sung chen最特别的一道菜,原来系店主系釜山的自家农场空运来的米,即场打谷,再用压力煲煮成饭,超新鲜,啖啖米香!最后仲有咖啡/茶同韩式糕点,完美作结。🌟🌟餐厅环境真系好舒服,职员每道菜都会解释,服务好好,静静地享受一个精致午餐真系好relax

4道菜午餐$538

1. Deul kkae-Jim

2. Jili Tang

3.Jan chi
🥩澳洲和牛
香浓肉味,配左烧汁同甘笋汁。

🐷36小时慢煮济州黑毛猪五花
猪五花几嫩,juicy🤤配埋紫苏叶同腌萝卜一齐食几特别。

4Jinsu sung chen

最后仲有咖啡/茶同韩式糕点,完美作结。

2024-02-04
用餐时段