2017-12-04 2327 浏览
係朋友介紹之下第一次嚟到呢間餐廳,因為係灣仔睇完戲已經夜晚10點幾,係網上Check到呢間舖頭係24小時營業,所以就二話不說去左食。可能因為太夜嘅關係,上到舖頭只有一枱客人,其他位置都係任坐,舖頭嘅裝修都好似而家時下嘅Cafe,好適合比人影相打卡。由於Menu嘅內容有十分多唔同嘅組合同選擇,都揀左一段時間先揀到要咩。最尾兩個人夾埋叫左一份奄列餐加Roasted三文治,諗住兩個人食小啲Share。點知隔左十零分鐘個餐嚟到嘅份量簡直嚇左一跳,原來個奄列嘅份量係美國Size😧,再有薯仔,茄汁豆同埋兩份多士。再之後另外嘅三文治都到左,份量亦同呢個餐有得揮,好大一份!係味道方面,覺得奄列味道有中上嘅水平,值得再嚟試,而三文治入面嘅芝士係可以食到拉絲,真係「極邪惡..」呀!入面亦都好足料,煙肉都有係入面。不過建議嚟食嘅朋友最好唔好嗌太多,因為份量實在太大,盡量做到唔好浪費食物呀!

再之後另外嘅三文治都到左,份量亦同呢個餐有得揮,好大一份!

$120 (宵夜)