2022-07-04 149 浏览
🥢蝦仁粟米青瓜薯仔薄餅一張碟係十級大碟!!!!個薄餅真係大到呀媽都唔認得 無聊得滯用左apple ruler 度 成29cm 好crazy!!!!完全係4人份!!!講返味道,蝦仁唔係話特別多 但每塊都一定食到 最impress我既反而係入面啲青瓜!!!咬落口又脆又fresh 好有咬口 扑扑脆爽口到爆炸!超好食 佢薯仔底一啲都唔粉 好彩有青瓜 食落唔會覺得好快濟好快膩😋😋勁控食😋😋😋🥢乾鍋土豆片好夠辣!啲薯仔片又切得夠薄 食起上黎唔會太硬!仲要啲切片索返啲辣味 勁惹味!!!!!撈飯係一流架☺️☺️碟餸仲會連埋個火爐上 一邊食一邊keep到溫度夠高 又好食又好打卡able 煲野長期熱辣辣 冬天食一定更好食😚😚🥢水煮黃牛肉不過不失 但佢好既位係份量好足 又有好多粉絲係底 煮曬啲汁超好食 牛肉冇煮到好老 夠嫩 但冇上面2道菜咁吸引到我 可能出面餐廳都好易食到水煮牛肉🤪🤪 整體黎講我最滿意係個薯仔薄餅同乾鍋土豆片,真係唔係到到都食到呢啲咁正宗既菜 仲要係好食!!!!個價錢都係合理晚市價 所以今餐食得好滿意😋😋😋

🥢蝦仁粟米青瓜薯仔薄餅

🥢乾鍋土豆片