2025-03-25
原來依家有做promotion😙消費滿$400可以擲一次骰仔$800就兩次,擲中指定數字有得拎discount,仲有機會全單免費添🤩原隻龍蝦金邊粉好浮誇🤭真係成隻,勁厚肉!我地隻龍蝦仲要有膏!啲膏好香,撈埋金邊粉一齊食✌🏼佢既金邊粉炒得好,好地道😙係比較黏既粉,甜甜辣辣😀除咗龍蝦仲有大蝦,蝦肉爽口彈牙~青木瓜沙律係我最鍾意既泰式沙律😌酸酸辣辣幾開胃,青木瓜好爽口!但比較辣,大家注意‼️黃咖喱蟹肉配薄餅好大兜🤣同埋真係新鮮蟹拆肉!細鮮甜🥹好好食~黃咖喱甜甜地,有椰汁,比較杰身~入面仲有青椒、洋蔥、芹菜等配菜~配薄餅真係超好食!如果唔係太飽,真係要加個白飯😏牛肉沙嗲串燒,牛肉好厚肉,有牛味,個沙嗲醬花生味重,唔太辣😀青檸梳打百香果菠蘿梳打兩杯都解辣解油膩感😀我特別鍾意百香果菠蘿梳打,因為果香更重💛
青檸梳打
百香果菠蘿梳打