餐厅: 大中華飯店
资讯:

2016-03-18 5181 浏览
朋友去完日本 交收手信話想食小炒 就諗起食e間 3個男人 緊係要食d夠地道d慨!環境呢 就真係唔得 坐係後巷鋪慨門口!如對食店環境有要求人士 請三思啦 !黑椒德國豬手一黎到 熱辣辣慨鐵板 張黑椒汁香氣帶出黎 !豬手極之淋滑 e到食野呢就要自己寫落單到慨 朋友就寫錯豉椒 我想食豉汁囉! 色香味形都齊慨 !係辣左少少囉 炸大腸加椒鹽骨!!椒鹽骨就一般一般! 大腸就夠香脆 卜卜聲架 食左咁多熱氣野 緊係要飲反下d下火慨湯啦 !芥菜咸蛋肉片湯 !整體黎講食物一流!環境唔得!服務可以叫做冇!所以對服務同環境有要求慨人去要諗過啦!
朋友去完日本 交收手信話想食小炒 就諗起
食e間 3個男人 緊係要食d夠地道d慨!
黑椒德國豬手一黎到 熱辣辣慨鐵板 張黑椒汁香氣帶出黎
!豬手極之淋滑

色香味形都齊慨
!係辣左少少囉
炸大腸加椒鹽骨!!椒鹽骨就一般一般!
大腸就夠香脆
卜卜聲架