2023-12-27
-川火堂🍽️-酸菜豆腐青花椒烤魚 $228鐘意食酸菜魚可以揀呢款烤魚😍烤魚同酸菜魚除左烤魚可以再打邊爐邊食魚邊加其它火鍋配料食重點係條魚係炸過所以勁香脆再加上個辣辣地既湯滾住勁惹味😋個人覺得比就咁酸菜魚食一片片更正因為可以加料打邊爐🤣🤣呢個青花椒唔會話好辣而且個酸味岩岩好👍食川菜一定要叫萵荀俾辣湯浸過勁入味之餘但又爽口又甜😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 銅鑼灣駱克道401-403號榮華商業大廈地下B號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_銅鑼灣#foodieluveat_川菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #川菜 #烤魚 #酸菜魚 #川味小菜 #川味火鍋 #銅鑼灣 #銅鑼灣川菜
川火堂🍽️
酸菜豆腐青花椒烤魚 $228