2023-10-19 77 浏览
首先,我哋最推荐嘅系本鲔鱼6点盛,有大拖罗、中拖罗、赤身、吞拿鱼腩碎、火炙赤身同铁火卷。大拖罗肉质鲜嫩,入口即化,而中拖罗亦鲜味十足。如果你钟意火炙嘅口感,咁火炙赤身绝对系你嘅首选,外脆内软,有阵微微焦香。最尾唔少得嘅铁火卷,柔软嘅鱼肉夹埋海苔。🔥🍣🎣接著,我地点左陶板清酒煮蚬,呢款食物真系令人惊喜,店员会成锅螺系我地面前煮,一打开盖就闻到香喷喷嘅味道,蚬肉鲜甜,口感相当弹牙,而且煮得恰到好处,大葱同清酒令到个味道更显鲜味,好夹。🍶🐚最后,唔少得嘅系鳗鱼柳川锅,我地鳗鱼控必点嘅选择。鳗鱼肉质鲜嫩,经过巧妙烹调,保持住佢嘅浓郁味道,下面系滑嫩嘅炒蛋,味道带点甜,上面洒上了香葱。😊👍