2023-07-27 112 浏览
呢度既裝修都係舒服感覺為主,好柔和,過黎chill下食下野就舒服啦!蒜泥台灣水蓮水蓮很新鮮,快炒得又香又脆,再過冷河,更加爽口,仲有微微既蓮香,又唔會有土味,加上蒜泥既香味,好清新既感覺!明太子麻糬蛋餅蛋餅皮好煙韌,唔會好硬,餡料係麻糬就更加軟糯,加上咸鮮既明太子醬同埋咸香既櫻花蝦,一個好香口既咸蛋餅!髒髒鹹蛋黃芋泥蛋餅中意芋頭既朋友一定要試,蛋餅入面係滿滿既芋泥,好綿滑,上面灑滿芋粉,成隻碟都係啦,芋香十足,加上惹味既鹹蛋碎,甜甜咸咸,味道好好!芭樂苦瓜汁成杯冰凍清涼,飲一淡即時涼透心,甜甜苦苦,味道岩岩好,兩層顏色,有啲層次咁,清熱首選!木瓜牛乳需要養顏既朋友一定要飲,用佐大量木瓜肉打碎,仲飲到木瓜蓉,加埋低脂牛奶,唔駛怕肥,又唔會太甜,夠晒健康!
蒜泥台灣水蓮
明太子麻糬蛋餅