今日同朋友过咗嚟旺角行街,经过砵兰街嘅时候发现咗依间隐世既台式串烧😝✨ 喺香港好难揾到台式串烧既餐厅,所以我同朋友一见到之后就二话不说走咗入嚟食💓首先一入到嚟,餐厅环境好干净阔落,装修好文青,绝对系打卡able🥳 而且每个座位嘅枱面都有一个烤炉,所以就算叫得多都唔会惊啲串串摆冻咗唔好食😚 依度嘅老板超级好人,非常Nice同埋有人情味,喺香港已经难能可贵🥹食物种类亦都非常丰富,除咗各式各样嘅串烧之外,仲有小食同埋唔同种类嘅嘢饮,每样都好高质😛✨ 烤q弹小鱿鱼🦑必食推介,亦都非常之抵食同埋亲民,总共有10串😚 每一串都同佢个名一样,非常弹口同埋新鲜✨烤新鲜牛肉又系另一样嘅必食推介,牛肉味好浓,鲜嫩多汁✨烤鸡中翼、猪颈肉、牛柳粒、洋葱片同埋多春鱼都系另外特别推介嘅嘢食😚 每一样都好新鲜同埋肉质鲜嫩😚❤️

✨ 烤q弹小鱿鱼🦑

✨烤新鲜牛肉
又系另一样嘅必食推介,牛肉味好浓,鲜嫩多汁