2020-12-25
其實我已經試暈哂阿木店裡面差吾多所有野食。於是寫份食評支持吓, 依個時勢, 小店好難做。好味抵食既小店大家更加要多多支持一吓。老闆娘都從廣華街舊店搬左去依間新店。老闆娘係台灣人, 但我次次都同佢講廣東話佢都識聽仲好好心機。第一次食叫牛肉麵同古早味冬瓜茶絕對吾會錯。依兩款都係比得上我在台灣食既水準, 而牛肉麵真係數一數二! 以後去台灣可以留肚食其他野, 因為去阿木度食牛肉麵就!!另一推介係芝士肉鬆蛋餅 - 不過都幾飽肚嫁! 最好兩個人叫碗麵加蛋餅就差吾多!! 吾中意肉鬆既朋友都可以叫玉米。炸豬大腸味道吾錯, 但真係有d "un"... 我有時懶得趙。仲有記得帶多d 現金!! 因為好多乾貨買。 我試左麻醬味拌麵好味。 所以返轉頭買左最人氣的蔥油味返屋企試! 仲有幫朋友買左聽聞超正既鴨血冬粉同豬腳。