2019-09-02
同同事傾開計 原來佐敦有間正宗印度菜 收左工即刻去試試入到去 嘩真係好正宗 全店都係印度人 不過都有香港人客仔既 但感覺好似去左印度咁 睇埋個餐牌 更加感受到 好多正宗菜式我地2個女仔 反而比佢既飲品吸引左 分別點左芒果乳酪同鹹乳酪芒果乳酪🥭 甜度剛剛好 芒果味不會好假 酸酸甜甜好好味鹹乳酪見到好驚喜 鹹乳酪會係咩味呢 原來就似係平時食開既原味乳酪再咸咸地 凍凍地 好飲架 面頭既唔係朱古力粉 係孜然粉 好新奇呀!重點係好飲既食物我地只係嗌左白咖哩羊肉 同芝士薄餅。白咖哩羊肉 白咖哩會冇咁辣 主要係奶油黃薑去整 值得一讚係餐牌寫得好清晰 有曬內容 而羊肉有6大塊 完全不(蘇)而咖哩不辣 岩曬怕辣既朋友仔芝士薄餅超好食 $28超值 面頭有芝士 內重有夾小小咖哩 點咖哩汁真係一流最後食到飽飽 每人都只係百幾蚊👍🏻👍🏻👍🏻差點忘了打 會送這個脆卜卜 次次去食自助餐我都會食好多架哈哈 綠色個醬好好食 小小辣
最後食到飽飽 每人都只係百幾蚊👍🏻👍🏻👍🏻