2017-04-30
一個禮拜去左兩次 第一次就夜晚食烤肉 餓得滯冇影相兩次去都有超多韓國食客~ around 6碟小菜 我兩次都碟碟清晒 特別係佢個茄子同埋薯仔好好食啊啊啊啊烤肉價格公道 叫左豬肉片 醃過既牛肉同豬肉 d肉醃得好入味 同埋個sauce 酸酸地連埋d洋蔥一齊食好夾另外叫左個冷面 同我上個月係韓國食一模一樣 超好食 微辣帶甜酸咪咪又甜甜地好正今日中午去就係專登去試試醬油蟹既 皆因我家母上大人鍾意食... 第一次去個陣見到佢menu有就想去試試d蟹一上第一件事 影相~~~兩隻醬油蟹 430$ 超靚超多膏 老闆娘都話我地好彩佢地今批韓國蟹quality very good 老闆娘幫我地撈飯 我一個唔食生野既人試左d飯都覺得正 有淡淡蟹味但係一d都唔腥 真係好good~~~我母上大人一個人食晒兩隻蟹 我自己另外叫左個辣豆腐腦湯~ 入面有豆腐/蜆/蝦仔/八爪魚仔 等等 辣係辣d既 不過接受到~又係清晒~ 又好食價錢又合理~~~~絕對會再去~~~~
醬油蟹
d蟹一上第一件事 影相~~~兩隻醬油蟹 430$
我母上大人一個人食晒兩隻蟹
又好食價錢又合理~~~~
絕對會再去~~~~
题外话/补充资料:
老闆娘係韓國人但係識講廣東話~ 落order個陣會建議咩同咩一齊食~ 好friendly~