尋晚同朋友食左個好豐富既痛風半放題,我地最愛既海鮮、和牛同生蠔全部有齊晒,食到我地勁滿足😍高質之餘仲有折,真係要把握機會過嚟食多幾餐🥰✨120 分鐘痛風半放題✨85折實價$758/起星期一至四折實價758/位 & 星期五六折實價768/位 🦞凍龍蝦海鮮拼盤拼盤入面有大隻彈牙又多膏既龍蝦🦞、肉質緊實既鮮蝦🦐丶爽脆兼備既翡翠螺同肥嘟嘟既生蠔🦪,樣樣有d,滿足晒乜都想食嘅我哋😝🦀️大閘蟹甲羅燒配多士大閘蟹蓋入面放滿晒蟹膏、蟹籽、蟹肉同蔥花,鮮味超濃郁😋將佢哋撈勻一齊放系塊香脆多士上面一齊食或者就咁食都鮮香唔腥好鬼正🤟🏻🦀️黃金瀑布炙燒紅酒鵝肝丼飯面上面本身已經有塊嫩到入口即溶既焦糖紅酒鵝肝,再倒入埋多到離譜既蟹粉蟹黃黃金瀑布撈飯食,入口個下真心正到嘩-聲🤩鮮甜到唔識講🤟🏻🦪炭燒珍寶蠔話明係珍寶蠔🦪,size果然有返咁上下🫰🏻炭燒過之後多左陣炭香味,齒頰留香滿嘴鮮🫶🐓炭燒串燒拼盤是日炭燒串燒拼盤入面有香甜燒粟米、外脆內嫩又多汁既豬腩肉、充滿彈性既雞腎同皮脆肉滑既雞翼;小妹最愛燒豬腩肉,甜甜地既調味正中我既審美 🥰朋友最愛燒雞翼,鹹鹹香香好惹味😜🐮A5和牛火鍋擁有勁靚油花既A 5和牛軟嫩多汁又大塊,

高質之餘仲有折,真係要把握機會過嚟食多幾餐🥰

✨120 分鐘痛風半放題✨85折實價$758/起

星期一至四折實價758/位 & 星期五六折實價768/位

🦞凍龍蝦海鮮拼盤

🦀️大閘蟹甲羅燒配多士

🦀️黃金瀑布炙燒紅酒鵝肝丼

🦪炭燒珍寶蠔

🐓炭燒串燒拼盤

🐮A5和牛火鍋

擁有勁靚油花既A 5和牛軟嫩多汁又大塊,入口油香十足牛味重,咁正真係得唔得🤣

🦪兵庫縣生蠔

隻隻都肥美飽滿漲卜卜,口感豐滿又滑嫩,咬落去個下,又鮮又甜既蠔汁仲會口入面爆出梨,高質‼️重點係佢竟然可以無限追加,簡直輕鬆回本冇難度👍🏻👍🏻

除咗生蠔🦪可以無限追加之外,其他可以無限追加嘅項目仲有Sapporo Draft Beer、House Sake同黑糖薑茶添丫,鍾意飲sake嘅朋友仔真係不容錯過🥰

💗最新宵夜優惠

90 mins Free Flow 日本牡蠣&飲品 Set 優惠詳情

Midnight Menu一宵夜輕食 Set *90 分鐘*

推廣期內 WhatsApp📲📲📲訂座優惠

2-3位8⃣️5⃣️折,4位或以上8⃣️折

優惠後,折實價如下🈹️🈹️🈹️

🅰️黃金瀑布輕食宴
🅱️鹿兒島 A5 和牛火鍋輕食宴

原價$598,另原價加一服務費

8⃣️5⃣️折優惠價 HK$508+$60 原價加一服務費=$568/ 位

8⃣️折優惠價 HK$478+$60 原價加一服務費=$538/位

🔺加一服務費以原價&四捨五入計算
🔺此餐牌只接受兩位或以上訂座
🔺只限20:30後入座供應

🦪 蠔埕

尖沙咀彌敦道176號The Nate2樓A號舖

港鐵佐敦站D出口,步行約3分鐘

#尖沙咀美食 #尖沙咀餐廳 #日本生蠔 #香港美食 #香港探店 #tsimshatsui