2021-05-02 1126 浏览
聽講呢間成日full booking,因為同朋友慶生驚冇位,所以早兩星期就打去book。一打開門,好似去咗土耳其咁,原來唔係好大,一眼可以睇晒,但就有好多打卡位!**留意返,入去要除鞋㗎~佢嘅格局係中間三張梳化,靠牆搭一個L型地台,放好多Cushion喺上面畀客人攤喺度chill chill🤣本身我哋坐喺中間啲梳化,之後有客人走就幫我哋搬去地台果邊。佢哋有提供民族風嘅披肩畀客人影相用,著錯衫都唔洗擔心,當日仲見到有幾位客人著咗波希米亞風長裙嚟影相!好多人嚟呢度應該都係為咗影相而唔係食嘢,但千層卷唔可以唔食!餐牌上面有好多隻味,但唔係全部味都有,食唔食到想試嘅味就要睇彩數/當日打去問咗先喇。我就大推焙茶味,超濃厚呢!玩咗差唔多有兩個鐘,當去咗個小旅行。
**留意返,入去要除鞋㗎~
玩咗差唔多有兩個鐘,當去咗個小旅行。
午餐
庆祝纪念