2021-10-30 33 浏览
一直未試過雞翼主題嘅餐廳,所以揀咗WingMan,一方面因為地點在信和中心隔離,交通特別方便,另一方面都看了open rice推介,見到有好多款不同的新奇口味雞翼,覺得餐廳好有創意,所以特地來試下。因為我們擔心吃不完放題雞翼,所以最後選擇散叫。我和朋友都選了Thunderbird Burger,炸雞包配了炸薯條,另點了巴馬臣芝士蒜蓉雞翼。 炸雞包雖然好遲好遲上,但裏面的雞腿扒係即炸,所以肉質好juicy!!!等了這麼久真是值得的。雞翼太多口味了,我本身好想試新加坡辣蟹味,蒙古烤肉味,但最後覺得芝士蒜蓉應該會穩陣。雞翼味道係唔錯,但如果可以再脆口一些,就會更加提升雞翼的味道和口感的層次。這間餐廳可以返去再試(因為太多有趣口味雞翼未食~)