2025-07-03 119 浏览
星期日黃昏時份,想搵個靚位Chill一Chill 😌🍷。我哋今次行上去諾士佛臺,選擇咗個風格型格、燈光迷人嘅空間,自己一個都feel到自在!🍢燒鳥組合(雞腎、雞皮、雞軟骨)簡直係串燒界嘅MVP!每串都烤到啱啱好,外香內嫩,雞皮脆卜卜,雞軟骨咬落去爽感十足,配住杯酒真係perfect match。🍹雞尾酒方面就要大讚佢哋個歌劇院系列,造型一流✨! - Sinking Rose登場嗰陣煙霧瀰漫,氣氛感滿分💨🌹 - La Traviata直頭有火焰燃起🔥,場面震撼,打卡絕對冇走雞📸!🧀意式火腿拼盤鹹香濃郁,配埋小食拼碟,啱晒慢慢享受🍖🫒。🍝壓軸一定係明太子珍寶帶子意粉!明太子醬濃香又唔膩,煙韌意粉掛晒汁,大粒帶子香煎到焦邊,海味十足,叫一碟都嫌唔夠!

🍹雞尾酒方面就要大讚佢哋個歌劇院系列,造型一流✨!

🧀意式火腿拼盤鹹香濃郁,配埋小食拼碟,啱晒慢慢享受🍖🫒。