2022-10-18 112 浏览
食得任食放題,除咗要考慮佢嘅食物質素之外,款式多與否都係非常重要而呢間位於觀塘鱷魚恤中心嘅極尚大喜屋就一次過滿足到晒我呢2個要求‼️環境同殿大喜屋一樣,觀塘呢間放題都非常大同企理乾淨,重有卡位坐,任食2個鐘都一定會坐得好舒服👍🏾食物極尚大喜屋嘅食物款式非常多♥️由冷盤、炸物、湯、刺身、壽司🍣、熱食、甜品、飲品到酒都有,大家應該會好似我咁,捧住個肚走刺身壽司作為日式放題,刺身同壽司一定唔少得🤩除咗一般嘅刺身壽司之外,餐廳有唔少特別嘅款式,倒如:花海蜇、海膽手卷、燒汁鮑魚仔軍艦、帶子吞拿魚壽司等等,全部都好高質,必叫冷盤喺出面嘅冷盤都有好多唔同嘅選擇,例如有泡菜、蜆、蝦同埋沙律,真係值回票價呀😋炸物不得不提嘅係呢度有為食貓最鍾意食嘅炸鮮奶🥛 呢個炸鮮奶,唔係出邊一般嘅炸鮮奶,佢個皮係好似春卷嘅皮,好得意😛重有重有,有個叫芝士蟹籽伴櫻花蝦多士,呢個我都好鍾意食❣️櫻花蝦配埋個蒜蓉多士仔個味道好夾💯甜品除咗一般嘅蛋糕布甸之外,餐廳嘅雪糕雪條都有好多,為食貓最鍾意食嗰隻made in hk嘅豆腐雪芭🍦🍨個豆腐味好重,好好食飲品以二百幾蚊嘅價錢可以任飲啤酒、清酒、梅酒,真係好抵依家天氣開始凍,餐廳仲有提

食物
極尚大喜屋嘅食物款式非常多♥️由冷盤、炸物、湯、刺身壽司🍣、熱食、甜品、飲品到酒都有,大家應該會好似我咁,捧住個肚走

刺身壽司

作為日式放題刺身壽司一定唔少得🤩除咗一般嘅刺身壽司之外,餐廳有唔少特別嘅款式,倒如:花海蜇、海膽手卷、燒汁鮑魚仔軍艦、帶子吞拿魚壽司等等,全部都好高質,必叫

冷盤

炸物

甜品

飲品

以二百幾蚊嘅價錢可以任飲啤酒、清酒、梅酒,真係好抵
依家天氣開始凍,餐廳仲有提供暖嘅紙包飲品,真係好窩心💕

為食貓平時多數會同d朋友出旺角又或者尖沙咀食放題,不過食過極上大喜屋之後,以後可以轉軚嚟呢度啦