素食buffet初體驗~呢一餐完全顛覆左我一向對素食既刻板印象😶 聽講晚市比午市多好多食物款式 所以揀左夜晚黎食 星期一至四晚每人$118 時限1.5小時 有分6點同8點兩個時段 (我6點到 不過見d人6點半之後仍然可以入座)佢今期主題係京川滬 有東坡肉 糖醋排骨 紅燒獅子頭 貴妃雞 香酥鴨... 好多款式😍 無論賣相同味道都幾可亂真 每試一舊都有發現新大陸既感覺 完全係估佢唔到lol😂😂唔知係咪萬聖節既關係👻 仲有南瓜忌廉意粉 南瓜糖水 南瓜西米布甸❤ 佢既麻醬枝竹 蛋散 同埋曇花一現既串燒同pizza都好食😋由於款式實在太多 每樣試少少都已經好飽 所以其實淨係食左好少菜 不過佢d菜係ok既~
素食buffet初體驗~