2023-06-26 108 浏览
第一次來到巴巴串💥呢度既所有串燒都有一個爐,將喜愛既串燒放入爐入面,爐裡面有個齒輪仔會跟著轉,方便又燒得平均,又唔洗驚得一邊熟~☄️☄️☄️📢菠蘿:咬落去好多汁,仲有陣陣燒烤味道,外面溫熱又有口感🌟🌟🌟🌟🌟📢羊肉串:肉質鮮嫩無比,再加鹹既調味,口感豐富,回味無窮🌟🌟🌟🌟🌟📢粟米 :粟米串燒常常被認為係健康的選擇,它的甜味讓我感到非常清爽,係夏日燒烤的好選擇🌟🌟🌟🌟🌟📢秋葵:近年來秋葵係受歡迎之一,燒出來既味道好口感特別有風味,而且營養豐富,又可幫肋腸道健康🌟🌟🌟🌟🌟📢翠玉瓜:翠玉瓜在串燒類別之中,都較為特別既串燒食物,它的肉質嫩滑,清爽的味道深受人們喜愛,喜愛排名特別高,我們成家都好喜愛🌟🌟🌟🌟🌟📢魚丸:它的口感非常獨特,嚼勁十足,串燒之中一定會食,搭配上燒烤香氣,味道讓人大讚🌟🌟🌟🌟🌟📢雪糕:它的冰涼口感和甜味讓人在炎炎夏日中感到十分舒適,令我吃完一杯又一杯🌟🌟🌟🌟🌟🫧🫧總體而言,滿足到多種口味之外,可以享受到美味的口感和燒烤的樂趣,價錢相對優惠,所以係一個不錯的選擇🔥🫧🫧