芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (Tai Wo Centre)
今日收工去到太和中心食串燒,飲下啤酒,chill下放鬆吓。呢間舖頭係食串燒加啤酒為主,舖頭仲有一個大電視係播住一啲足球比賽,啱晒鍾意睇波嘅人士。串燒嘅款式佢都有好多,今次暫時未叫得晒🤓我哋叫到成枱都係,仲飲咗兩杯啤酒,價錢都唔算好貴。📌Kirin 啤酒 $72今次叫咗呢款啤酒嘅兩種口味,包括係蜜瓜味同埋西瓜味。兩種水果味係啤酒裏面都好出,幾啱女仔飲💓📌燒茄子 $35今晚我覺得做得最出色嘅係燒茄子,佢嘅調味好足,另外佢哋都加上青蔥。值得一讚係佢啲茄子好多肉🥳📌醬燒鮮白鱔 $58另外一款我比較鍾意食嘅係燒白鱔,塊魚皮燒得好脆,啲肉都好彈牙🥳📌雞翼包飯 $38我平時係一個飯桶,呢度竟然有雞翼包飯,好意外💓呢個個味道係蜜汁雞,所以一定係好味。📌芝士黑松露大啡菇 $45佢嘅大啡菇燒到好Juice,好多肉汁。再加上芝士同埋黑松露,味道好夾💓總括來講佢呢度嘅食物質素都唔錯,重點係環境舒服,好有氣氛,而且坐得唔會迫💓其實當晚仲叫咗好多嘢食,例如芝士條、扇貝、燒帶子、雞肉京蔥串、炸雞皮等等🤣🤣總之呢度真係好多款😂😂 要搵日再食過

📌Kirin 啤酒 $72

📌燒茄子 $35