呢间台湾嘅过江龙喺大埔超级城都开咗分店啦!所有可颂都系新鲜出炉,外皮酥脆松软,咬开入面睇到好似蜂巢咁层次分明🥰。不过都因为要保持新鲜热辣,有啲味道好快卖晒,要等佢再出炉先有啦🥺👉🏻新店开张优惠:由21/3-20/5,购买5件可颂可免费获赠1件可颂!——————————————————🎈八月堂可颂礼盒(六入)焦糖布丁 ($23)动L动L嘅布丁配埋入面嘅吉士酱真系绝配😙!上面亦洒上少少糖霜,令成个牛角包更加美观。蜂果可颂 ($15)外脆内软嘅原味牛角包,冇乜特别。迷恋卡士达 ($20)入面夹住classic嘅吉士酱,香滑得黎又唔腻而且同牛角包好夹🤤。黄金流沙 ($20)流沙冇我想像中一咬开就流出嚟嘅感觉而系偏硬身,味道好似食紧流沙奶黄月饼,不过馅料份量多啲同埋更加流心会更好🤣。另外有款芋泥金沙都好想试,同样系流沙馅但仲多埋芋泥!牛奶糖可颂 ($22)牛奶糖嘅奶味好重,不过略嫌太甜🥺粉红恋人 ($18)面头铺咗层士多啤梨朱古力脆脆,薄薄地食落好似pocky,甜度啱啱好唔会偏甜。—————————————————— 好味😋:8/10性价比 💸: 7/10环境 👀: 8/10服务态度🤵🏻: 8.
👉🏻新店开张优惠:
由21/3-20/5,购买5件可颂可免费获赠1件可颂!
——————————————————
🎈八月堂可颂礼盒(六入)
焦糖布丁 ($23)

蜂果可颂 ($15)
外脆内软嘅原味牛角包,冇乜特别。

迷恋卡士达 ($20)

黄金流沙 ($20)

牛奶糖可颂 ($22)
牛奶糖嘅奶味好重,不过略嫌太甜🥺

粉红恋人 ($18)
——————————————————
好味😋:8/10
性价比 💸: 7/10
环境 👀: 8/10
服务态度🤵🏻: 8.5/10
Overall 📢: 值得一试🐽
2020-03-29
等候时间
15 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
试食活动