2019-06-14 194 浏览
呢間車仔麵其實都幫襯左不下10次....原因除左好食之外,職員都好好服務態度既咪睇班職員個個後生仔就以為一定態度麻麻地,查實佢地做野好主動,好好禮貌!同老闆仲有講有笑,我估應該都係老闆教出黎,同埋關係應該幾好。所以話,要有好員工個老闆必須將心比己,大家關係先會好。環境比起一般車仔麵店寬敞,座位都係俾圓櫈仔,係坐得無咁舒服既。但好彩冷氣夠,食車仔麵最怕食到大汗淋漓,食都食得唔開心!呢度完全無問題。最好既一樣野就係佢地落單係圈落餐牌,用完就擦走佢再用,既環保又唔洗驚口頭落單要重覆又重覆又或者落錯單。可以坐係度慢慢揀,餸都叫多兩樣啦!我個人就唔食花膠、豬腸呢類野既.....但朋友食過都話花膠好高CP值!入味同埋好大塊!我自己就鐘意食佢個皇牌 - 墨魚餅! 有兩大舊,入面堅係食到墨魚粒粒,好彈牙勁鮮味!係其他地方真係未食過!除左配車仔麵外佢地仲有得散叫煎墨魚餅!會有四件,配埋泰式辣醬又幾好食喎!另外,仲叫左牛腩、豬柳漢堡同炸魚皮,配河粉。佢地個牛腩其實都幾好食,好大舊好淋,拍得住專食牛腩既餐廳架豬柳漢堡就一定係出面攞貨架啦,唔需要多介紹炸魚皮就會另外放係碗仔,都幾香脆,無油益味亦都唔會過厚。浸
所以話,要有好員工個老闆必須將心比己,大家關係先會好。

可以坐係度慢慢揀,餸都叫多兩樣啦!

另外,仲叫左牛腩、豬柳漢堡同炸魚皮,配河粉。
佢地個牛腩其實都幾好食,好大舊好淋,拍得住專食牛腩既餐廳架

豬柳漢堡就一定係出面攞貨架啦,唔需要多介紹

炸魚皮就會另外放係碗仔,都幾香脆,無油益味亦都唔會過厚。浸落湯等三秒就拎返上黎,啱啱好又唔會淋哂!

個粉記得一定要揀沙嗲汁,配河粉或者米粉都咁夾!
2019-06-07