2025-08-27
喺🌸櫻花樹下打邊爐真係好特別好浪漫啊💕!呢度就係天水圍嘅別忘了餐廳。餐廳主打台式任食火鍋。 店內仲有棵好大嘅櫻花樹🌸 ,仲可寫上許願卡祝福添架! 我地叫左個B Set$308/120min 任食高質靚豬牛羊肉,超過30款火鍋配料、任食多款台灣街頭小食、手搖飲品及甜品等等。 而我覺得最特別係個限定湯底🥘 -芝士牛奶鍋,奶味香濃又唔會好膩!另一個湯底我地揀左椰皇雙子鍋。個湯底湯郁到好似飲緊椰皇咁呀🥥!而肉類方面:有澳洲M7牛胸腹、澳洲M7大米龍、日本鹿兒島茶美豚梅肉、澳洲250日穀飼卡樂牛、牛板腱、豬梅片、羊肉卷。推介澳洲M7牛胸腹,薄切得黎好香濃,蘸上日本蘭王蛋 入口超嫩滑! 台式小食方面:有甜甜糯糯嘅地瓜球、榴蓮炸彈、 宜蘭蔥肉餅、麻辣鴨血等等。 甜品方面:台式甜品、西·日雪糕、窩夫等。每位包一客Movenpink/其他雪糕及雪條
我地叫左個B Set$308/120min
而肉類方面:
台式小食方面:
有甜甜糯糯嘅地瓜球、榴蓮炸彈、 宜蘭蔥肉餅、麻辣鴨血等等。
甜品方面:
台式甜品、西·日雪糕、窩夫等。
每位包一客Movenpink/其他雪糕及雪條