2021-01-22 333 浏览
掃QR code落單,唔洗搵侍應唔洗拎住個餐牌。落單後等咗大約10分鐘有得食 (餐廳當時得兩、三枱客)。成個點餐流程都幾暢順,唔錯。餐廳地方幾闊落,比起其他台式餐廳坐得較舒服。嗰日我哋叫咗兩份午餐▫️稻珵牛肉自家製手作麵 (HKD108)我覺得質素真係好普通,一碗麵幾片牛肉幾舊蘿蔔半隻溏心蛋賣$108,就算套餐有飲品點都唔值呢個價。湯底好淡,一啲都唔吸引。▫️鹽酥雞排滷肉飯 (HKD88)鹽酥雞排只係個皮係薄脆香口之外我搵唔到其他理由再試。完全食唔到嗰種台灣鹽酥味。第一次見有機械人送餐服務,好似好勁咁。但原來唔係每一枱都係用機械人送餐😂😂咁啱我嗰碗牛肉麵係先至大開眼界咋。(呢兩日清緊電話裡面啲相先知原來我仲有好多美食相未出帖㗎。當然唔係所有食過嘅都係好西啦,不過都想喺度紀錄一下😆)

嗰日我哋叫咗兩份午餐
▫️稻珵牛肉自家製手作麵 (HKD108)

▫️鹽酥雞排滷肉飯 (HKD88)

午餐