2022-10-06
Oo🔸橙色🔸小屋海邊Coffee店oO位於白沙灣旁既橙色🔶小屋🔶coffee shop💕💕💕橙色小屋配上藍天白雲及面向海😍環境非常有日本小島的小店感覺!非常Relax 😎店內亦有SPA及按摩💆服務!享受人生!📸小屋每個位置都很好拍照🔶室內有望窗的高枱及在🪟邊的位置都可以很舒適的享用咖啡☕️!茶點後可到室外也有很多位置供客人打卡拍照💕橙屋背景加藍天白雲美極了👍🏻OooooO芝麻麻糬包 $38好靚既麻糬包包,芝麻味濃😋OooooO伯爵茶忌廉牛角酥 $38牛角酥中間有大量伯爵茶忌廉,好甜既朋友可以試吓。OooooO白蘭花茉莉綠茶 $48加了白蘭花既飲品我第一次試,配上茉莉綠茶幾清新👍🏻OooooO沖繩風格黑糖牛奶咖啡 $58有海鹽焦糖既沖繩風格,幾特別😊所有食品及飲品賣相都很美😍,店內只提供簡單包點及飲品,如果想食小吃或pasta 是沒有的😊提提大家大家食飽飽先去打卡😊❣️真係好似去左日本小島咁,推介大家去感受下❣️
芝麻麻糬包 $38
好靚既麻糬包包,芝麻味濃😋
伯爵茶忌廉牛角酥 $38
牛角酥中間有大量伯爵茶忌廉,好甜既朋友可以試吓。
白蘭花茉莉綠茶 $48
加了白蘭花既飲品我第一次試,配上茉莉綠茶幾清新👍🏻
沖繩風格黑糖牛奶咖啡 $58
有海鹽焦糖既沖繩風格,幾特別😊
❣️真係好似去左日本小島咁,推介大家去感受下❣️