2021-04-25 148 浏览
太耐冇出過街食飯,好想食下西餐,就決定同朋友近近地去荔枝角試下朋友介紹既餐廳啦😋Book左位所以都唔洗等好快就入得,估唔到平日夜晚都咁full,一早坐滿人,但位之間既距離坐落都好舒服,唔會好迫~坐定定就望下menu,一打開,嚇一嚇,成本手寫既😳一本都話,枱枱咁多本都係,真心勁👍🏻比著我寫一本應該都掉筆唔寫😂其實有好多野都想試下,不過得兩個人,所以都忍忍手🥲然後精挑細選下揀左凱撒沙律,份量唔算多,但味道唔錯,唔知有冇食錯好似加左少少鯷魚,個味有提升,幾好👍🏻黑松露薯條,口痕必食😂肉肉pizza,classic 味道,薄底我至愛,滿足😆不過全晚最令我驚喜係個豬髀,真心真係好嫩滑,外層又煎得好香,裏面係岩岩好既粉紅色,自己講完又想食多次😂其實佢仲有好多野食,意粉呀,牛呀,野飲睇落都好似唔錯,全晚忍唔住係咁望隔離枱食咩😆下次真係要同多幾個fd黎先可以食得哂🤭有多個加分位,係啲服務態度真心抵讚,個個都好helpful 依間回頭值👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

黑松露薯條,口痕必食😂

肉肉pizza,classic 味道,薄底我至愛,滿足😆

有多個加分位,係啲服務態度真心抵讚,個個都好helpful

依間回頭值👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2021-04-15