2021-09-30
樓下reception個員工態度極差。事源本人book左19:15,19:30先到(明白自己遲到),入坐時間計少15分鐘(樓下員工極黑口黑面講你遲到吖嘛)。原以為入座率極高,故當時表示理解。其後上到樓上發現極多枱係空出的。其後覺得此舉實屬奇怪,當然我遲到我應該負責。如此,我寧願walk in或者直接轉場算。不過老實講句,雖然樓面冇乜走黎走去(好難搵職員幫忙)但係見到都好肯幫手,態度相比樓下的員工,極佳,只係未能輕易搵到人。另外食物方面,只有食物多元化有啲分,其餘分數極差。食物質素差不在話下,韓燒個爐放張紙上去先燒🤷🏻♂️係咩玩法?大火換紙換幾十次,細火又燒唔到。塊鐵周邊仲有千年燒焦痕跡。如果收費方面轉平我覺得比咩價錢有咩質素好合理,但$250(連加一)一個人(三人去食)。會唔會過分左?本人素來對食物要求不高,但係個爐咁樣,想點樣燒得好食🤷🏻♂️係有火鍋提供,但係如果一心黎燒肉,叫人情何以堪?BTW以前食過元朗個間算叫做正常(唔知算唔算同一公司)此純熟個人評論,不喜勿插。
BTW以前食過元朗個間算叫做正常(唔知算唔算同一公司)
此純熟個人評論,不喜勿插。