2021-06-06
🦞芝士蛋黃燒龍蝦包 $168龍蝦多士面頭啖啖龍蝦肉 配埋蛋黃醬汁黎燒好惹味🥰 龍蝦肉質正常唔算驚喜 知佢咩料啦😛 最後當然唔好浪費龍蝦頭同龍蝦鉗既蝦膏蝦肉!!🤤🐚黃金牛油煎蠔 $68面頭一層香脆炸衣 裏面鮮甜嫩滑creamy😍 唔會overcooked 食落陣陣牛油香 面頭仲淋上個鹹鹹甜甜既醬汁好惹味 不過要盡快食 唔係好快會淋😬🥘三文魚頭鍋 $78三文魚頭切成大大件 再炸到外脆內嫩好香口! 魚肉比想像中多同嫩滑juicy 調味亦都恰到好處😋 配埋香甜既清湯同金菇粉絲野菜 喉嚨好c服😌🍣火炙左口魚/芝士三文魚壽司 $32/36兩款都幾肥美 燒到充滿魚油香 壽司飯亦都睇得出有心機整 一d都唔hea😋 不過覺得隻芝士太重片裝芝士味 同三文魚唔太夾🥲🍛北海道海膽炒飯 $108米粒煙韌但偏濕 海膽唔算特別鮮甜 整體感覺比較平淡👌🏿
🦞芝士蛋黃燒龍蝦包 $168
🐚黃金牛油煎蠔 $68