樓上打卡Cafe🐶😺寵物友善🇯🇵日系裝修🍀環境舒適#sdm尖沙咀 #sdmcafe #sdm西餐 #sdm甜品 💎 Parama Ham XO cream sauce Penne $118可以一試✅️ (😋:7.3/10)👍🏻:賣相幾靚😍有大大塊Parma Ham喺面,味道口感都OK👎🏿:食唔到XO cream sauce 味,🙈我個人濃味啲💎 大蝦蕃茄意粉 $128必食💯💯(😋:8/10)👍🏻:好香🥳🥳一擺上台即刻冚過晒其他嘢嘅味😍有大約三四隻蝦🍤同埋菇菌碎🍄意粉都炒得好入味 🍝推介!👎🏿:。💎 韓式泡菜牛肉芝士焗薯條 $98值得一試💯💯(😋:7.6/10)👍🏻:好特別🤩冇食過呢個Combination,原來都幾夾🤤🤤泡菜嘅酸辣🌶加埋芝士🧀嘅咸香,食到另一番風味嘅薯條🍟美中不足我會講覺得脆嘅薯條好食啲,因為芝士焗佢始終會淋,可以當佢係薯蓉咁食會開心啲😂😂👎🏿:。💎 Tiramisu $98可以一試✅(😋:7/10)👍🏻:口感同埋賣相都非常特別🤩有別於一般嘅手指餅,佢係用兩塊薄嘅格仔餅做主🧇加埋Mascarpone同espresso☕️係新穎嘅Tiramisu食法🍮個人覺得啲餅底可以再淋
樓上打卡Cafe🐶😺寵物友善🇯🇵日系裝修🍀環境舒適

可以一試✅️ (😋:7.3/10)

💎 大蝦蕃茄意粉 $128
必食💯💯(😋:8/10)

💎 韓式泡菜牛肉芝士焗薯條 $98
值得一試💯💯(😋:7.6/10)
美中不足我會講覺得脆嘅薯條好食啲,因為芝士焗佢始終會淋,
可以當佢係薯蓉咁食會開心啲😂😂

💎 Tiramisu $98
可以一試✅(😋:7/10)
個人覺得啲餅底可以再淋啲(做蛋糕feel) 或者再脆啲(做雞蛋仔feel)🙈🙈

㊙️餐廳有兩三個打卡位📸真係求其食個飯都可以影靚相🤩🤩

環境:7.5/10
服務:7.5/10 (冇加一服務價)
價錢:人均約$100-150
性價比:7/10

📍 樹蛙咖啡 (佐敦)
佐敦廣東道501號松峰1樓

可以 follow ig @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽📍帶大家喺香港周圍食💛
#香港 #香港好去處 #香港美食 #尖沙咀好去處 #尖沙咀美食 #尖沙咀黃店 #尖沙咀cafe #尖沙咀 #尖沙咀餐廳 #尖沙咀theone #joiecafehk #佐敦 #佐敦好去處 #佐敦美食 #佐敦黃店 #佐敦cafe #佐敦餐廳